trasport2022-11-10T21:13:52+02:00

Transport si plata

Transport si plata

Transport si plata  Comenzile plasate azi  se vor preda seara  curierilor si a doua zi vor pleca din oras .Posta Romana pana la ora 13:30 cu conditia ca produsele comandate sa fie confirmate de noi ca si compatibilitate iar cele plasate dupa ora 14:00 vor fi preluate de curieri  a doua zi sau dupa ora 13:30 Postei in ziua urmatoare (exceptand perioadele aglomerare din an) in aceleasi conditii specificate mai sus. Comenzile plasate sambata și duminica vor fi predate curierilor  luni ,Posta Romana luni in aceleasi conditii. Comenzile vor fi onorate numai doar dupa confirmarea telefonica a acestora .Finalizarea comenzii se face doar dupa confirmarea telefonica  prin firmele de curierat DPD si CARGUS   sau cu Posta Romana in functie de locatia dumneavoastra, in sistem ramburs,in momentul livrarii, produsele comandate sunt însoțite de factura fiscala, iar agentul va ,va inmana dovada platii prin chitanta sau bon fiscal.

Verificarea coletelor

Verificarea coletelor

Verificarea coletelor noi nu prestam servicii de transport de aceea apelam la firme specializate Posta Romana  DPD sau CARGUS prin urmare nu ne asumam raspundera eventualelor pagube produse in timpul transportului motiv pentru care va sfatuim sa nu ridicati colete lovite sau cu urme de desfacere , in acest caz va asumati riscul ca produsele sa nu fie in regula.

Timpul de livrare

Timpul de livrare

Timpul de livrare estimat este intre 2 si  4 zile la un cost de 20 lei curierat rapid Dpd , Cargus sau    prin Posta prin serviciul stai acasa plus  cu 16 lei cu timpul de livrare estimat de  2-3  zile  lucratoare cu  livrare  la domiciliu .

Plata in cont bancar puteti plati direct  direct în contul nostru bancar.

Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru .

Contul Perju E.Daniela Intreprindere Individuala , IBAN: RO18BRDE110SV51544831100, in RON, B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

Plata Online cu card bancar  EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Plata Online cu card bancar

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a

procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si

care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Go to Top