Cartele magnetica pentru acces scara sunt utilizate în sistemele de control al accesului pentru a permite sau restricționa accesul în clădiri sau în anumite zone.

Aceste cartele sunt dotate cu o bandă magnetică care conține informații criptate, iar aceste informații sunt citite de cititorul de cartele atunci când cartela este apropiată de acesta.

Iată câteva caracteristici și informații despre cartelele magnetice pentru interfon:

 1. Funcționalitate: Cartelele magnetice sunt utilizate pentru a permite accesul în clădiri sau în anumite zone restricționate atunci când sunt apropiate de un cititor de cartele.
 2. Acestea pot fi utilizate în sistemele de control al accesului pentru blocuri, birouri, instituții și altele.
 3. Securitate: Cartelele magnetice sunt utilizate adesea pentru că oferă un nivel crescut de securitate. Informațiile criptate stocate pe bandă magnetică sunt dificil de copiat sau falsificat, ceea ce face ca accesul să fie mai sigur și mai controlat.
 4. Gestionarea accesului: Sistemele de cartele magnetice permit administratorilor să gestioneze și să monitorizeze accesul în clădiri sau zone restricționate.
 5. Acestea pot include funcții precum înregistrarea și ștergerea cartelelor, stabilirea programelor de acces și generarea de rapoarte de acces.
 6. Durabilitate: Cartelele magnetice sunt relativ durabile și pot rezista la utilizare îndelungată
 7. Cu toate acestea, este important să se îngrijească și să se protejeze cartelele pentru a preveni deteriorarea sau pierderea lor.
 8. Costuri: Costul cartelelor magnetice poate varia în funcție de caracteristicile specifice, de producător și de cantitatea comandată.
 9. În general, acestea pot fi achiziționate în seturi sau loturi la prețuri competitive.

Dacă intenționezi să utilizezi cartele magnetice pentru un sistem de control al accesului,

este important să consulteți furnizorul sau instalatorul sistemului pentru a obține informații specifice despre cartelele recomandate

și pentru a asigura că sistemul este configurat corespunzător pentru nevoile de securitate ale clădirii sau zonei respective.

Cartele magnetica pentru acces scara

Caracteristici :

 • Tag, cartela interfon, tag programabil, de proximitate
 • Frecventa: 125kHz
 • Material carcasa: ABS
 • Diverse culori: rosu, roz, galben, portocaliu, verde, albastru, mov, negru, gri in limita stocului disponibil
 • Prevazut cu inel de prindere
 • Tag: programabil si securizat
 • Permite: acordarea unui cod unic pe o scara de bloc
 • Cartele magnetica acces scara

  Cartele magnetica acces scara