Folie personalizata pentru telefon 2

Folie Spate Stiker (autocolant) 3D printabila de noi cu poza ta .

Este usor de montat!

Folia se personalizeaza numai cu plata inainte cu cardul pe site prin serviciul eu platesc oferit de https://www.euplatesc.ro/.

Vinilul cel mai personalizabil, subțire și rezistent la scorburi.

Gama Colorful vă permite să proteja telefonul cu  vinilur cu un design unic de doar 0,5 mm grosime care să împiedice smartphone-ul să sufere zgârieturi .

Comanda produs https://telecomandanoua.ro/categorie-produs/folie-personalizata-pentru-telefon/ 

Iată cum poți obține folii personalizate pentru telefon:

 1. Magazine Online Specializate:
  • Comandă online
  • Poți încărca propria imagine
  • Unele dintre aceste magazine includ dbrand, Skinit, CaseApp și altele.
 2. Servicii de Tipărire Personalizată:
  • Poți utiliza serviciile de tipărire personalizată pentru a crea propriile folii pentru telefon.
 3. Vizitează magazinul nostru din Orasul Moldova Noua Jud. Caras Severin .
 4. Dacă dorești o personalizare rapidă și locală,

Asigură-te că furnizezi dimensiunile corecte ale telefonului și că încarci o imagine de înaltă calitate pentru a obține rezultate bune.

Folie personalizata pentru telefon 2

Pentru a obține o folie personalizată pentru telefon cu propria ta fotografie pe un site, poți urma acești pași:

 1. Caută un serviciu de personalizare: Folosește motorul de căutare pentru a găsi servicii online care oferă folii personalizate pentru telefoane.
 2. Există multe companii care oferă acest serviciu și poți compara opțiunile disponibile pentru a alege cea mai potrivită pentru tine.
 3. Accesează site-ul: După ce ai găsit un serviciu care îți place, accesează site-ul web al companiei respective.
 4. Selectează modelul de telefon: În funcție de telefonul tău, selectează modelul corespunzător din lista disponibilă. Unele servicii oferă opțiunea de a selecta diverse branduri și modele de telefoane.
 5. Personalizează folia: Încarcă fotografia ta sau imaginea dorită pe whatsapp  și folosește instrumentele de personalizare oferite pentru a ajusta dimensiunile și poziția imaginii pe folie.
 6. Poți adăuga, de asemenea, text sau alte elemente de design dacă dorești.
 7. Verifică și finalizează comanda: După ce ai personalizat folia conform preferințelor tale, verifică din nou designul pentru a te asigura că totul este în regulă. Apoi, finalizează comanda și completează informațiile necesare pentru livrare și plată.
 8. Plasează comanda: După ce ai finalizat toți pașii și ai confirmat comanda, plasează-o și așteaptă confirmarea. Unele servicii pot oferi, de asemenea, opțiuni de expediere rapidă, în funcție de preferințele tale.

Asigură-te că alegi o fotografie de înaltă calitate pentru a obține cele mai bune rezultate și că urmezi instrucțiunile de încărcare și personalizare oferite de site-ul web. De asemenea, citește politica de returnare și asigură-te că ești mulțumit de termenii și condițiile serviciului înainte de a finaliza comanda.